این آزمایش را برای بچه ها در کلاس انجام دادم.  
تخم مرغ را به مدت دو روز داخل سرکه گذاشتم .
امروز آن را   بیرون آوردم ، با آب تمیزش کردم و آن را در معرض دید بچه ها قرار دادم .
پوسته تخم مرغ از کلسیم ساخته شده ، و سرکه هم دارای استیک اسید است.
وقتی تخم مرغ را در سرکه بگذاریم، استیک اسید پوسته ی تخم مرغ را حل کرده، و تخم مرغ حالت ژله مانند و با مزه و نرمی به خود می گیرد.
البته کمی بزرگتر هم میشود. همان طور که در شکل میبینید دانش آموزانم خیلی مشتاق بودند که به این تخم مرغ متفاوت دست بزنند .